Preskoči na glavni sadržaj
SSOIZZ

Usluge privatnosti i kolačići

  • Datum objave: 30/03/2021

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO?

Prikupljamo podatke od vas kada se pretplatite na naš newsletter ili popunite obrazac.

Prilikom naručivanja ili registracije na našoj stranici, prema potrebi od vas će se možda zatražiti da unesete svoje: ime, e-adresu ili telefonski broj. Međutim, možete posjetiti našu web stranicu anonimno.

ZA ŠTO KORISTIMO VAŠE INFORMACIJE?

Bilo koja informacija koju prikupimo od vas može se koristiti na jedan od sljedećih načina:

  • Za slanje povremenih email-ove.
  • Adresa e-pošte koju navedete može se koristiti za slanje podataka, odgovaranje na upite i / ili druge zahtjeve ili pitanja.

DA LI KORISTIMO KOLAČIĆE?

Da (kolačići su male datoteke koje web mjesto ili njegov davatelj usluga prenosi na tvrdi disk vašeg računala putem vašeg web preglednika (ako to dopuštate) koji omogućuje web mjestima ili sustavima davatelja usluga da prepoznaju vaš preglednik i uhvate i zapamte određene podatke.

Kolačiće koristimo za razumijevanje i spremanje vaših postavki za buduće posjete, praćenje oglasa i prikupljanje zbirnih podataka o prometu na web mjestu i interakciji s web stranicama kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolja iskustva i alate.

OTKRIJEMO LI BILO KOJE INFORMACIJE VANJSKIM STRANKAMA?

Ne prodajemo, trgujemo ili na bilo koji drugi način prenosimo vanjskim stranama vaše osobne podatke. To ne uključuje pouzdane treće strane koje nam pomažu u upravljanju našim web mjestima, vođenju našeg poslovanja, sve dok se te stranke slože da će ove podatke čuvati u tajnosti. Također možemo objaviti vaše podatke kada smatramo da je objavljivanje prikladno u skladu sa zakonom, provoditi pravila naših web stranica ili zaštititi naša ili druga prava, vlasništvo ili sigurnost. Međutim, podaci o posjetiteljima koji ne mogu osobno identificirati mogu se pružiti drugim stranama za marketing, oglašavanje ili druge svrhe

VAŠ PRISTANAK

Korišteći našu stranicu, pristajete na naše uvjete privatnosti.


ŠTO SU KOLAČIĆI

Kao što je uobičajena praksa kod gotovo svih profesionalnih web stranica, ova web stranica koristi kolačiće, odnosno malene datoteke koje se preuzimaju na vaše računalo, radi poboljšanja vašeg iskustva. Ova stranica opisuje koje podatke prikupljaju, kako ih koristimo i zašto ponekad moramo pohraniti ove kolačiće. Također ćemo podijeliti kako možete spriječiti pohranu ovih kolačića, no to može smanjiti ili ‘slomiti’ određene elemente funkcionalnosti web mjesta.

Kolačiće koristimo iz različitih razloga opisanih u nastavku. Nažalost, u većini slučajeva ne postoje standardne opcije za onemogućavanje kolačića bez potpunog onemogućavanja funkcionalnosti i značajki koje dodaju na ovu stranicu. Preporučuje se da ostavite sve kolačiće ako niste sigurni trebaju li ih ili ne u slučaju da se koriste za pružanje usluge koju koristite.

ONEMOGUĆAVANJE KOLAČIĆA

Korištenje kolačića možete spriječiti podešavanjem postavki na vašem pregledniku (kako to učiniti potražite u pomoći preglednika). Imajte na umu da će onemogućavanje kolačića utjecati na funkcionalnost ove i mnogih drugih web stranica koje posjećujete. Onemogućavanje kolačića obično će rezultirati i onemogućavanjem određenih funkcionalnosti i značajki ove web stranice. Stoga se preporučuje da ne onemogućite kolačiće.

KOLAČIĆI KOJE KORISTIMO

Ova web stranica nudi usluge pretplate na newsletter, a kolačići se mogu koristiti za pamćenje jeste li već registrirani i za prikazivanje određenih obavijesti koje mogu vrijediti samo pretplaćenim / odjavljenim korisnicima.

Kada predate podatke putem obrasca poput onih koji se nalaze na kontakt stranicama ili obrascima za komentare, kolačići se mogu postaviti tako da pamte vaše korisničke podatke za buduću korespondenciju.

Kako bismo vam pružili sjajno iskustvo na ovoj web stranici, pružamo funkcionalnost za podešavanje vaših postavki načina rada ove web stranice kada je koristite. Da bismo zapamtili vaše postavke, moramo postaviti kolačiće tako da se ti podaci mogu pozivati svaki put kada na vašu interakciju sa stranicom utječu vaše postavke.

KOLAČIĆI TREĆIH STRANA

nekim posebnim slučajevima koristimo i kolačiće koje pružaju pouzdane treće strane. Sljedeći odjeljak detaljno opisuje koje kolačiće trećih strana možete naići putem ove web stranice.

Ova web lokacija koristi Google Analytics koje je jedno od najrasprostranjenijih i najpouzdanijih rješenja za analitiku na webu, koje nam pomažu da razumijemo kako koristite web lokaciju i načine na koje možemo poboljšati vaše iskustvo. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput vremena koje provodite na web mjestu i stranicama koje posjećujete kako bismo nastavili stvarati zanimljiv sadržaj.

Za više informacija o kolačićima Google Analyticsa pogledajte službenu stranicu Google Analytics.

Analitika treće strane koristi se za praćenje i mjerenje korištenja ove web stranice kako bismo mogli nastaviti proizvoditi zanimljiv sadržaj. Ovi kolačići mogu pratiti stvari poput vremena koje provodite na web mjestu ili stranicama koje posjećujete, što nam pomaže da shvatimo kako možemo poboljšati web mjesto za vas.

Povremeno testiramo nove značajke i izvršavamo suptilne promjene u načinu isporuke web mjesta. Kada još uvijek testiramo nove značajke, ovi se kolačići mogu koristiti za osiguravanje dosljednog iskustva tijekom boravka na web mjestu, istovremeno osiguravajući da razumijemo koje optimizacije naši korisnici najviše cijene.

Kako prodajemo proizvode, važno nam je razumjeti statistiku o tome koliko posjetitelja naše web stranice stvarno izvrši kupnju i kao takvi ovo su podaci koje će ovi kolačići pratiti. To vam je važno jer znači da možemo točno donositi poslovne predviđanja koja nam omogućuju praćenje troškova oglašavanja i proizvoda kako bismo osigurali najbolju moguću cijenu.

U nekim vam slučajevima možemo pružiti prilagođeni sadržaj na temelju onoga što nam o sebi kažete izravno ili neizravno povezivanjem računa društvenih mreža. Ove vrste kolačića jednostavno nam omogućuju da vam pružimo sadržaj za koji smatramo da bi vas mogao zanimati.

Također koristimo gumbe i / ili dodatke za društvene medije na ovoj stranici koji vam omogućuju povezivanje sa vašom društvenom mrežom na razne načine. Da bi one funkcionirale na sljedećim web mjestima na društvenim mrežama, uključujući; Facebook, Twitter, LinkedIn putem naše će web stranice postaviti kolačiće koji se mogu koristiti za poboljšanje vašeg profila na njihovoj web stranici ili doprinos podacima koje posjeduju u razne svrhe navedene u njihovim pravilima o privatnosti.

VIŠE INFORMACIJA

Nadamo se da vam je to razjasnilo stvari, a kao što je već spomenuto, ako postoji nešto za što niste sigurni da li vam treba ili ne, obično je sigurnije da kolačiće ostavite omogućenima u slučaju da ulazi u interakciju s jednom od značajki koje koristite na našoj web stranici. Međutim, ako i dalje tražite više informacija, možete nas kontaktirati na darko.matic@xnet.hr

Stolni tenis Marija Martinovic
SSOIZ

O nama

Osnivačka sjednica Skupštine Sportskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije održana je 26. studenog 2008. godine na kojoj je za prvog predsjednika izabran Darko Matić. U registar udruga Savez je upisan 08. prosinca 2008. godine. Sjedište Saveza je u Velikoj Gorici, Matije Slatinskog 4. Sve informacije o radu Saveza mogu se dobiti na www.ssoiz.hr, facebook sportski savez osoba s invaliditetom zagrebačke županije te na youtube ssoizž.

Više o nama