Preskoči na glavni sadržaj
Stolni tenis Marija Martinovic
SSOIZZ

Članice

AKOSI Uspon - Atletika Renata Celjak

AKOSI Uspon

Misija Atletskog kluba osoba s invaliditetom Uspon (AKOSI Uspon), koji djeluje od 2012. godine,  je promicanje i poticanje atletskog sporta za osobe s invaliditetom. Organiziranje i provođenje sustavnih treninga članova, pripreme za natjecanje i postizanje sportskih rezultata, kao i sudjelovanje u sportskim natjecanjima u zemlji i inozemstvu te sportski odgoj djece i mladeži, organiziranje i vođenje sportskih priredbi, skrb o zdravlju i zdravstvenoj zaštiti članova kluba, razvijanje domoljublja, sportskog duha i usvajanja etičkih vrijednosti bavljenjem atletikom.
Atletski klub osoba s invaliditetom Samobor-Maja i Antonio

Atletski klub osoba s invaliditetom Samobor

Atletski klub osoba s invaliditetom Samobor, Skraćeni naziv AKOSIS, osnovan je 22. listopada 2019. godine, zbog povećanog broja sportaša s invaliditetom koji treniraju u sklopu Atletskog kluba „Samobor 2007. Treninzi se održavaju ponedeeljkom i srijedom od 17.00-18.00 sati.
Bocarski klub osoba s invaliditeto Marijan Dobrincic

Boćarski klub osoba s invaliditetom „Marijan Dobrinčić“

Klub je osnovan 2014. godine u Velikoj Gorici. Klub okuplja sportaše sa invalidtetom, osobe sa 100% tijelesnim oštečenjem (cerebralno paralizom i mišičnom distrofijom). Naši treninzi odvijaju se u gradskoj sportskoj dvorani ponedeljkom i petkom od 9 do 11 sati, te u dvorani Osnovne škole Eugena Kumičića, utrkom od 19:15 do 20:45h i subotom 16:30 do 18h.
Judo Fuji

Judo klub osoba s invaliditetom „Fuji“

Judo klub osoba s invaliditetom „Fuji“ osnovan je u kolovozu 2012. godine i prvi je takav registrirani klub u Hrvatskoj. U radu kluba u ovom trenutku sudjeluje preko 40 djece i mladih s cerebralnom paralizom, Down sindromom, intelektualnim teškoćama, motoričkim teškoćama, autizmom te ostalim teškoćama. Zbog nemogućnosti daljnjeg razvijanja imamo i listu čekanja.  U rujnu 2012. godine klub je započeo suradnju s Centrom za odgoj i obrazovanje Velika Gorica čijim je učenicima judo izvannastavna aktivnost. 
Paratekvando klub Rugvica

Parataekwondo klub Rugvica

Parataekwondo klub Rugvica osnovan je 14.02.2019, sa sjedištem Trg Dr. Franje Tuđmana 1, Rugvica. Klub je u 2019 godini postigao zapažen rezultat  tako što je naš član Filip Cimaš osvojio srebrnu medalju na Otvorenom prvenstvu Europe u Bari, Italija.
Stolni tenis Marija Martinovic

Sportsko društvo osoba s tjelesnim invaliditetom – ŠDOTI Uspon

Razvoj sporta osoba s invaliditetom u Velikoj Gorici i Zagrebačkoj županiji započinje 14. srpnja 2008. godine  kada su Darko Matić, Suzana Strunjak, Zlatko Župetić, Višnja Majsec Sobota, Petra Žuvela, Ivica Lukačević, Daniela Smukov i Marina Robotić osnovali Športsko društvo osoba s tjelesnim invaliditetom Uspon.
Synergia - Svjetski viceprvaci

Stolnoteniski  klub osoba s invaliditetom „Synergia“

Stolnoteniski  klub osoba s invaliditetom „Synergia“  osnovan je 2011. godine i djeluje na području Zagrebačke Županije, sjedište kluba je Samoboru,  ul.151.Samoborske brigade HV 1. Osnovni  cilj i motiv nam je razvoj osobnosti, tjelesnih  sposobnosti  i socijalnih vještina  djece, mladih i starijih osoba s invaliditetom kroz treniranje i natjecanje u stolnom tenisu. Klub broji između 25 – 30 članova svih  uzrasta i dobi.
STKOI Uspon

Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom Uspon – STKOI Uspon

Stolnoteniski klub osoba s invaliditetom Uspon  (STKOI USPON) osnovan je 24. veljače 2012. godine u Velikoj Gorici. Od tada, klub pod vodstvom predsjednice i glavne trenerice Mirjane Lučić marljivo radi na promicanju stolnoteniskog sporta za osobe s invaliditetom. Glavni cilj nam je uključiti što veći broj osoba s invaliditetom u sport te staviti naglasak na važnost bavljenja sportom koji  je dokazano važan ne samo za  fizičko već i za mentalno zdravlje.
Stolni tenis Marija Martinovic
SSOIZ

O nama

Osnivačka sjednica Skupštine Sportskog saveza osoba s invaliditetom Zagrebačke županije održana je 26. studenog 2008. godine na kojoj je za prvog predsjednika izabran Darko Matić. U registar udruga Savez je upisan 08. prosinca 2008. godine. Sjedište Saveza je u Velikoj Gorici, Matije Slatinskog 4. Sve informacije o radu Saveza mogu se dobiti na www.ssoiz.hr, facebook sportski savez osoba s invaliditetom zagrebačke županije te na youtube ssoizž.

Više o nama